UkrReferat.com
найбільша колекція україномовних рефератів

Всього в базі: 75850
останнє поновлення: 2016-12-08
за 7 днів додано 17

Реферати на українській
Реферати на російській
Українські підручники

$ Робота на замовлення
Реклама на сайті
Зворотній зв'язок

 

ПОШУК:   

реферати, курсові, дипломні:

Українські рефератиРусские рефератыКниги
НазваОкеан Ельзи (реферат)
АвторRoman
РозділМузика, теорія та історія музики
ФорматWord Doc
Тип документуРеферат
Продивилось13226
Скачало1333
Опис
ЗАКАЧКА
Замовити оригінальну роботу

безкоштовний концерт для українських миротворців

у Косово.

 

Випущений у 2005 році підручник з історії України зазначає «Україну

знають у світі й за досягненнями у мистецтві. У багатьох країнах є

шанувальники у групи „Океан Ельзи“», і містить фотографію «Юлія

Тимошенко й лідер групи „Океан Ельзи“ Святослав Вакарчук».

 

25 квітня 2007 року гурт «О. Е.» презентував новий альбом «Міра». Новий

реліз присвячено загиблому звуко-продюсерові «Океану Ельзи» Сергію

Толстолузькому. Учасники гурту вважають альбом найбільш «роковим» за всю

історію команди.

 

У кінці 2008 р. вийшов дебютний сольний альбом вокаліста Святослава

Вакарчука — «Вночі», над яким працювали всі музиканти ОЕ.

 

Цікаві факти

 

«Океан Ельзи» ніколи не братиме участі у конкурсних програмах музичних

змагань та фестивалях, тобто заходах, де учасники змагаються за призові

місця (наприклад, «Євробаченні»). Таке принципове рішення гурт прийняв

ще на початку існування, після розчарування на одному з фестивалів, де

«Океан» був із самого початку лідером протягом всіх виступів, поки не

виступив останній колектив. А «Океан Ельзи» зайняв лише 2-ге місце.

 

Теми пісень гурту звучать у першому українському анімаційному

мультсеріалі «Лис Микита» та у дитячому фільмі «Прикольна казка».

 

Склад

 

Святослав Вакарчук — вокал

 

Петро Чернявський — гітара

 

Денис Дудко — бас-гітара

 

Мілош Єліч — клавішні

 

Денис Глінін — перкусія

 

Колишні учасники

 

Павло Гудімов — гітара (1994—2005)

 

Юрій Хусточка — бас (1994—2004)

 

Дмитро Шуров — фортепіано, синтезатори (2000—2004)

 

Дискографія

 

Там, де нас нема (1998)

 

Янанебібув (2000)

 

Модель (2001)

 

Суперсиметрія (2003)

 

GLORIA (2005)

 

Міра (2007)

 

Інші платівки

 

«Будинок зі скла» (1996, максі-синґл)

 

«Холодно» (2002, синґл)

 

«Tviй формат» (2003, акустична платівка)

 

«Дякую» (2004, синґл)

 

«Веселі, брате, часи настали…» (2006, синґл)

 

«1221» (2006, збірка)

 

«Вибране» (2007, збірка)

 

«Вночі» (2008, сольний альбом Вакарчука, записаний разом з музикантами

ОЕ)

 

Посилання

 

Офіційний сайт гурту «Океан Ельзи»

 

Тексти пісень, акорди «Океану Ельзи»

 

Фан клуб Святослава Вакарчука

 

http://uk.wikipedia.org/wiki/%D0%9E%D0%BA%D0%B5%D0%B0%D0%BD_%D0%95%D0%BB

%D1%8C%D0%B7%D0%B8

 

[0] 1

ЗАМОВИТИ ОРИГІНАЛЬНУ РОБОТУ